• Koulutettu hieroja Keravan sekä Uudenmaan alueella

  - soita Kehostajalle p. 040 757 2011

 • Fibaco toi uudenlaisen innon ja näkökulman harjoitteluun

 • Etusivu Caset Fibaco toi uudenlaisen innon ja näkökulman harjoitteluun
 • Kävin 10 kertaa Henkan Fibaco-ohjauksessa Keravalla noin 5 kuukauden aikana. Alkukartoituksessa selviteltiin lukuisilla liikkeillä kehoni liikkuvuutta ja toiminnallisuutta, joihin treeneissä sitten alettiin keskittyä. Toisin kuin kuntosaliharjoittelussa, jossa yleensä samaa ohjelmaa tehdään pidemmän aikaa, näissä treeneissä ohjelma oli jokainen kerta erilainen ja henkilökohtaisesti juuri minulle suunniteltu.

  Lähes kaikissa liikkeissä käytettiin apuna kuminauhoja, käsipainoja, kehon omaa painoa tai palloja. Varsinaisia kuntosalilaitteita ei käytetty kuin lämmittelyssä. Välillä keskityttiin enemmän kehoa avaaviin liikkeisiin ja välillä nousi syke ihan kunnolla. Liikkeitä tehtäessä oli tärkeää, että liikeketju toimi oikein alusta loppuun. Lopuksi oli aina pieni kehonhuolto- ja venyttelyhetki.

  Treenit antoivat minulle uudenlaista näkökulmaa ja intoa paikalleen jämähtäneeseen kuntosaliharjoitteluuni.Tuntemus oman kehon toiminnasta lisääntyi. Opin paljon uusia liikkeitä, löytämään ja käyttämään syviä lihaksia ja hengittämään oikein liikkeiden aikana. Tietyistä aktivoinneista alkoi pikkuhiljaa tulla automaattisia, kuten esimerkiksi lantion kääntämisestä oikeaan asentoon. Rullan tai penkin päällä tehtävät lonkan ja lantionseudun avaukset paransivat erityisesti alaselän liikkuvuutta.

  Treenaaminen Henkan kanssa oli motivoivaa ja hauskaa. Ohjaaminen oli erittäin ammattitaitoista, selkeää ja kannustavaa. Henkka jaksoi kärsivällisesti korjata asentoja ja muistuttaa oikeanlaisesta lihasten aktivoinnista treenistä toiseen. Tunsin kuinka Henkka oli 110 % läsnä ja halusi täydestä sydämestään asiakkaan parasta!

   

  Mirkku, Kerava