Tiimi

kuva kehostajan tiimistä

JUTTA

Moikka!
Oon Jutta, kesällä -19 Suomen urheiluhierojaopistosta valmistunut urheiluhieroja. Koko elämäni olen urheillut, ja päälajini lapsuuden ja nuoruuden oli fudis. Tyttären syntymän jälkeen löysin perhepiirin innoittamana crossfitin, ja siinä vasta koukuttava laji olikin! Nyt kyseinen harrastus on rikastuttanut elämääni neljä vuotta, niin harrastamisen kuin työnkin puolesta, sillä reilu pari vuotta sitten sain mahdollisuuden hypätä valmentaja-tiimiin mukaan, ja sille tielle ollaan onnellisesti jääty!

Hieronnan lisäksi olen kouluttanut itseäni eri liikunta-alan koulutuksilla; crossfitin omilla sekä yleisen- ja tavoitteellisemman liikunnan ohjauksen puolella.

Töiden jälkeinen vapaa-aikani kuluu oman treenaamisen lisäksi nyt eskarin aloittavan tyttäreni kanssa elämää ihmetellen. Eri lajien taustoista, raskaudesta ja kehoa kuormittavista haasteista löytyy omakohtaisesti kokemusta, minkä koen hierojan työssä eduksi.

Kokemuksesta tiedän myös miten raskauden aikana- ja sen jälkeen kehon ja mielen hyvinvointi on tärkeää pitää aktiivisena. Jokaisen tulisi muistaa, että keho on ainut paikka missä on pakko asua, ja sen takia sitä olisi hyvä säännöllisesti huoltaa taustoista tai tavoitteista riippumatta. Toimin aina asiakaslähtöisesti, ja löydämme varmasti yhdessä oikean tavan hoitaa juuri sinun kehon haasteita. Tervetuloa hoitoon!

Jutta Helkamo
helkamojutta@gmail.com
+358 44 3554288

henkilökuva Jutta

MATTI

Matti Tuominen, Suomen urheiluhierojaopistosta 2010 valmistunut koulutettu hieroja. Lisäksi minulta löytyy perustason ensihoitajan tutkinto, joka lisää tietotaitoa sekä ymmärrystä ihmiskehosta. Nautin urheilusta ja liikunta on minulle jokapäiväistä.

Harrastuksia löytyy monipuolisesti kamppailulajeista pyöräilyyn ja kuntosalista uintiin. Erilaisista urheiluvammoista ja kiputiloista minulla on kokemusta, myös omakohtaista ja uskonkin sen olevan hyödyksi asiakkaiden auttamisessa.

Hoidoissani otan asiakkaan aina vastaan yksilöllisesti, niin että hoito vastaa asiakkaan tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Haastattelemalla ja tutkimalla huolellisesti ennen hoidon aloittamista saamme yhdessä parhaimman käsityksen siitä, minkälainen hoito on juuri sinulle sopiva. Olen innoissani ja ylpeä päästessäni osaksi laajenevaa Kehostaja-tiimiä ja työskentelemään Ahjo Training Centerin tiloissa!

Matti Tuominen
mtuominen87@gmail.com
+358407615574

henkilökuva Matti

NANNE

Nanne Kettukangas, valmistunut fysioterapeutiksi syksyllä 2016 Laurean ammattikorkeakoulusta ja koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi syksylla 2012.

Teen tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa, manuaalista terapiaa ja hierontaa/urheiluhierontaa kaikenikäisille ihmiselle. Fysioterapiallani pyrin ennaltaehkäisemään loukkaantumisia parantamalla asiakkaan kehonhallintaa ja liikkuvuutta kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon asiakkaan elämäntilanteen, työn ja harrastukset.

Olen tehnyt töitä eri urheilulajien harrastajien kanssa ja tällä hetkellä teen paljon töitä joukkuevoimistelijoiden kanssa. Olen itse urheillut koko elämäni ja kokeillut monia eri urheilulajeja. Tällä hetkellä omiin harrastuksiini kuuluu crossfit ja lenkkeily. Olen kiinnostunut ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä vammojen ennaltaehkäisystä ja niiden hoidosta. Hoidon tavoitteena on ennen kaikkea hyvä olo, toimiva ja kivuton keho, jotka ovat osa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Nanne Kettukangas
nkettukangas@gmail.com
+358405172742

henkilökuva Nanne